Ilık suya elenmiş un ve tuzu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın ve pürüzsüz olana kadar yoğurup yarım saat kadar dinlendirin. Karşı gerekli hijyen önlemlerini alarak sizlere hizmet. Boşnak böreği efsane bir lezzetle sizlerleyim herkesin yapabileceği enfes bir lezzetle geldim haydi buyrun gelin sayfaya bekliyorum sizleri😊boşnak böreği̇1 k. Boşnak böreği is a type of turkish börek that's very similar to kol böreğ i. Ürünlerimizi dezenfekte edilen üretim mutfaklarımızda hazırlıyoruz.
Tüm çalışanlarımızın düzenli olarak ateşlerini ölçüyoruz. Soğanı yemeklik doğrayıp kavurmaya başlayın. Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz. Boşnak böreği is a type of turkish börek that's very similar to kol böreğ i. However, the dough is rolled somewhat thinner and it's traditionally filled with a combination of spinach and cheese. Ilık suyu derin bir karıştırma kabına alın. Sizler de kolları sıvayıp bu tarifi denemeye ne dersiniz? 2 su bardağı ılık su2 tatlı.
Hamuru 4 veya 5 parçaya bölerek yuvarlayın ve yine yarım saat kadar dinlendirin.
Elde ettiğiniz yumuşak kıvamlı hamurun üzerine nemli bir mutfak bezi kapatıp 30 dakika kadar oda ısısında dinlendirin. This börek type can also be prepared with potatoes and ground meat. Ürünlerimizi dezenfekte edilen üretim mutfaklarımızda hazırlıyoruz. Ilık suya elenmiş un ve tuzu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın ve pürüzsüz olana kadar yoğurup yarım saat kadar dinlendirin. Zeynep yılmazok ile boşnak böreği yapımını gösterdi.malzemeler;hamuru için; Ilık suyu derin bir karıştırma kabına alın. However, the dough is rolled somewhat thinner and it's traditionally filled with a combination of spinach and cheese. Karşı gerekli hijyen önlemlerini alarak sizlere hizmet. Öncelikle hamurumuzu hazırlıyoruz ve ele yapışmayan ama yumuşak bir hamur elde ediyoruz, ama bunun için en az 5 dakika iyice yoğuruyoruz. Mostar boşnak böreği damak tadında. Soğanı yemeklik doğrayıp kavurmaya başlayın. 2 su bardağı ılık su2 tatlı. Mostar bosnak böreği damak tadında lezzetleri sizlere acı ve tatlı günlerinizde sunarak
Elde ettiğiniz yumuşak kıvamlı hamurun üzerine nemli bir mutfak bezi kapatıp 30 dakika kadar oda ısısında dinlendirin. However, the dough is rolled somewhat thinner and it's traditionally filled with a combination of spinach and cheese. Azar azar eklediğiniz un ve tuz yardımıyla pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Ürünlerimizi dezenfekte edilen üretim mutfaklarımızda hazırlıyoruz. Zeynep yılmazok ile boşnak böreği yapımını gösterdi.malzemeler;hamuru için;
Boşnak böreği efsane bir lezzetle sizlerleyim herkesin yapabileceği enfes bir lezzetle geldim haydi buyrun gelin sayfaya bekliyorum sizleri😊boşnak böreği̇1 k. Soğanı yemeklik doğrayıp kavurmaya başlayın. Elde ettiğiniz yumuşak kıvamlı hamurun üzerine nemli bir mutfak bezi kapatıp 30 dakika kadar oda ısısında dinlendirin. 2 su bardağı ılık su2 tatlı. Öncelikle hamurumuzu hazırlıyoruz ve ele yapışmayan ama yumuşak bir hamur elde ediyoruz, ama bunun için en az 5 dakika iyice yoğuruyoruz. Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz. Mostar boşnak böreği damak tadında. Ilık suya elenmiş un ve tuzu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın ve pürüzsüz olana kadar yoğurup yarım saat kadar dinlendirin.
Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz.
2 su bardağı ılık su2 tatlı. Soğanı yemeklik doğrayıp kavurmaya başlayın. Hamuru 4 veya 5 parçaya bölerek yuvarlayın ve yine yarım saat kadar dinlendirin. However, the dough is rolled somewhat thinner and it's traditionally filled with a combination of spinach and cheese. Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz. Zeynep yılmazok ile boşnak böreği yapımını gösterdi.malzemeler;hamuru için; Boşnak böreği efsane bir lezzetle sizlerleyim herkesin yapabileceği enfes bir lezzetle geldim haydi buyrun gelin sayfaya bekliyorum sizleri😊boşnak böreği̇1 k. Ilık suyu derin bir karıştırma kabına alın. Boşnak böreği is a type of turkish börek that's very similar to kol böreğ i. Karşı gerekli hijyen önlemlerini alarak sizlere hizmet. Azar azar eklediğiniz un ve tuz yardımıyla pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Tüm çalışanlarımızın düzenli olarak ateşlerini ölçüyoruz. Ilık suya elenmiş un ve tuzu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın ve pürüzsüz olana kadar yoğurup yarım saat kadar dinlendirin.
Boşnak böreği efsane bir lezzetle sizlerleyim herkesin yapabileceği enfes bir lezzetle geldim haydi buyrun gelin sayfaya bekliyorum sizleri😊boşnak böreği̇1 k. 2 su bardağı ılık su2 tatlı. Hamuru 4 veya 5 parçaya bölerek yuvarlayın ve yine yarım saat kadar dinlendirin. Soğanı yemeklik doğrayıp kavurmaya başlayın. Ilık suyu derin bir karıştırma kabına alın.
Ilık suya elenmiş un ve tuzu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın ve pürüzsüz olana kadar yoğurup yarım saat kadar dinlendirin. Tüm çalışanlarımızın düzenli olarak ateşlerini ölçüyoruz. Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz. Karşı gerekli hijyen önlemlerini alarak sizlere hizmet. This börek type can also be prepared with potatoes and ground meat. 2 su bardağı ılık su2 tatlı. Mostar bosnak böreği damak tadında lezzetleri sizlere acı ve tatlı günlerinizde sunarak Boşnak böreği efsane bir lezzetle sizlerleyim herkesin yapabileceği enfes bir lezzetle geldim haydi buyrun gelin sayfaya bekliyorum sizleri😊boşnak böreği̇1 k.
Soğanı yemeklik doğrayıp kavurmaya başlayın.
Karşı gerekli hijyen önlemlerini alarak sizlere hizmet. 2 su bardağı ılık su2 tatlı. Soğanı yemeklik doğrayıp kavurmaya başlayın. However, the dough is rolled somewhat thinner and it's traditionally filled with a combination of spinach and cheese. Zeynep yılmazok ile boşnak böreği yapımını gösterdi.malzemeler;hamuru için; Mostar boşnak böreği damak tadında. Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz. Hamuru 4 veya 5 parçaya bölerek yuvarlayın ve yine yarım saat kadar dinlendirin. Ürünlerimizi dezenfekte edilen üretim mutfaklarımızda hazırlıyoruz. Öncelikle hamurumuzu hazırlıyoruz ve ele yapışmayan ama yumuşak bir hamur elde ediyoruz, ama bunun için en az 5 dakika iyice yoğuruyoruz. Mostar bosnak böreği damak tadında lezzetleri sizlere acı ve tatlı günlerinizde sunarak Ilık suyu derin bir karıştırma kabına alın. This börek type can also be prepared with potatoes and ground meat.
Boşnak Böreği̇ : Peynirli Bosnak Boregi Kristal Firin : This börek type can also be prepared with potatoes and ground meat.. Hamuru 4 veya 5 parçaya bölerek yuvarlayın ve yine yarım saat kadar dinlendirin. Ürünlerimizi dezenfekte edilen üretim mutfaklarımızda hazırlıyoruz. Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz. However, the dough is rolled somewhat thinner and it's traditionally filled with a combination of spinach and cheese. Zeynep yılmazok ile boşnak böreği yapımını gösterdi.malzemeler;hamuru için;